Det er ingen hemmelighed, at min mor absolut ikke kan lide, at der er andre i køkkenet, når hun laver mad. Og køkkenet er min mors - det kan der ikke laves om på! Dette kombineret med det faktum, at min mor de fleste dage har fri mellem 15 og 16 betyder, at jeg aldrig har lært at lave mad hjemme. Og med det mener jeg virkelig ALDRIG! Før jeg fik min egen lejlighed havde jeg aldrig kogt så meget som et æg! Selvfølgelig har jeg haft hjemkundskab i skolen, men det var jo ikke fordi, det var de store kulinariske udfordringer, man blev præsenteret for - plus lidt af det selvstændige gik af, når man var fire mennesker om at røre i sovsen (og ja, det var sovs ikke sauce, man fremstillede i skolekøkkenet!).
Idag gjorde jeg endnu forsøg på at fremstille noget andet, end de sædvanlige bøffer, frikadeller eller kyllingefileter... Sidste gang var det Rachael Ray's fyldte spanske peberfrugter, og idag var det Coq au Vin - som faktisk blev fremragende! Jeg kunne måske godt have tænkt mig, at den var blevet lidt kraftigere, men der er jo også altid sværere, når man ved, hvordan man vil have den til at smage! Og jeg vil meget gerne have den til at smage, som hos min kærestes mormor... Der var den simpelthen uovertruffen! Men øvelse gør som bekendt mester, så det kan være, at det lykkes mig en dag...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar