torsdag, november 17, 2005

Hvornår fik døgnet så få timer?

Er kommet indenfor dørene for omkring 40 minutter siden efter en mere end almindeligt travl dag. Uni-besøg efterfulgt af møde med min bankrådgiver igen efterfulgt af mit rengøringsjob plus de mange timer, jeg skulle fungere som vikar for den anden rengører, der ligger syg. Altså har jeg gjort rent fra klokken 15:30 til kl. 20:00... Aldrig om jeg gør det igen! Jeg har ondt i fødderne, fordi jeg har en tendens til ikke at kunne finde ud af at tage ordentligt fodtøj på, ondt i lænden af at svinge gulvmoppen, ondt i håndledene af at bære tunge, tunge spande - som jeg jo faktisk slet ikke må pga. mine hypermobile led, ondt i hovedet af ren og skær træthed og ja, jeg er bare lidt ynkelig og elendig lige nu... Og så skal jeg på den igen i morgen. Fra at have helt fri er dagen i morgen i løbet af i dag kommet til at se ud som følger:

7:00 Louise står op og...
9:30 forsøger at få ryddet lidt op inden...
10:00 Louise møder på rengøringsjob for...
11:30 at kører til uni, hvor hun
12:00 skal mødes med sin veninde og lave en pilot NOP-test.
13:30 tager Louise hjem og netter sig lidt og spiser lidt frokost inden...
15:00 at mødes op med sin date på Nørreport...
... for om aftenen igen at skulle på rengøringsjob...
Lørdag venter så endnu en rengøring, men denne gang af min etage, da jeg skal holde fødselsdag fra næste hold af familien. Og søndag tror jeg, jeg skal bruge dagen på at sove, godt og meget! :o)

Hvornår var det lige, jeg begyndte rent faktisk at have et liv? Mindes svagt en tid, hvor jeg absolut intet skulle hver eneste dag - og nu har døgnet bare ikke længere timer nok!

2 kommentarer:

Kåre sagde ...

Hvornår kommer der smuds detaljer om din date, hva', hva', hva'? :)

Mini Padden Louise sagde ...

... Det gør der sådan set ikke ;o)