søndag, januar 21, 2007

Forbrydelsen



Jeg sidder i skrivende stund og ser 3. afsnit af DR1's nye danske serie, Forbrydelsen. Til dem der endnu ikke har set den: Kan I så smutte ind på DRs hjemmeside og se de første afsnit! Jeg kan ikke garantere, at serien bliver ved med at være god, men indtil nu har den virkelig formået at holde mig fanget fra allerførste sekund. Der er spænding, mystik og vedkommende personer - det vil med andre ord sige: Den har det hele!
Omdrejningspunktet for serien er mordet på den 19-årige Nanna Birk Larsen. Pigen er forsvundet, sidst set ved en gymnasie-fest om fredagen, men findes snart voldtaget og myrdet. Nu er det op til politiet at følge de spor der er, og forsøge at opklare mordet. Samtidig med følger vi Nannas familie samt en toppolitiker, der midt i en valgkamp, men som bliver hvirvlet ind i sagen.
Serien er typisk for krimi-genren og har hentet det bedste fra de engelske serier som Morse og Frost, samtidig med at den også har tydelige rødder i det danske. Alt i alt er det en lovende cocktail, men det er svært at udtale sig om en serie, før den er slut, for som altid kan selv det sidste afsnit ødelægge hele oplevelsen... Det har man jo set før...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har lavet om! Hvor er her fint :)

Mini Padden Louise sagde ...

Tak tak :o)

Jeg tænkte på at flytte til online-udgaven af wordpress, men ville alligevel lige give blogger en ny chance - når nu wordpress ikke vil importere fra blogger beta endnu. Og så blev det en ny template i stedet :o)