tirsdag, december 05, 2006

Barbie and the Rock Stars: Out of this world

Denne video havde jeg, dengang jeg var en lille pige. Jeg så så mange gange, at jeg formåede at slide det stakkels VHS bånd op. Jeg elskede sangene og jeg elskede barbie. Til min store glæde fandt jeg hele videoen på You Tube - den tjeneste er simpelthen guld værd for nostalgien!!!
Jeg synes nu, der mangler en scene, hvor gruppen er på en is-café. Der bliver de genkendt af deres fans og optræder derfor med nummeret "Here comes my baby". Men der er noget kludder i begyndelsen, hvor noget bliver gentaget, så måske skulle den have været dér.

Og ja, hvad kan jeg sige... Dengang synes jeg, det var super. Idag... ikke helt... Det er muligvis en af verdens dårligste tegnefilm, hvad angår både animering og handling, men nostalgiens glød kan man stadig ikke tage fra mig!







2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Smukt at se sin barndom igen.

For nogle år siden fandt jeg alle Sandybell vhs-båndene på et loppemarked. Det var slet ikke et smukt gensyn. Tænk at jeg elskede noget så ringe...

Mini Padden Louise sagde ...

Ja, det er ikke til at vide, hvad der sker i hovederne på småpiger! Måske er det i sig selv en kvalitet, hvis der er meget lyserød i billedet...?